Atlantica Zeewier Producten

EEN MODERNE SPRUIT VAN DE PANTAARDIGE TRADITIE, ZEEWIER…..

De voedingswaarden en de verscheidenheid aan zee-aroma’s van zeewieren, als je ze vers verwerkt, vormen een belangrijk kenmerk van de Atlantica Zeewier Spreads.

Deze eigenschappen stellen ons in staat om de Atlantica Zeewier Spreads tot een originele gastronomische specialiteit te maken voor een moderne, duurzame en effectieve voeding zonder dierlijke eiwitten.

Het is zeker ook de diversiteit aan zee smaken, afkomstig van de zeewieren die, in de voortdurende zeeverversing door de Atlantische Golfstroom, aan de Atlantische kusten groeien en die wij in onze spreads voor de smaakzintuigen voelbaar maken.

Verse zeewieren zijn buitengewoon rijk aan voedingswaarden.
In het algemeen bevatten verse zeewieren van nature antioxidanten (bijv. vit. C en E), carotenoïden , polyphenolen (flavonoïden en anthocyanen), eiwitten en aminozuren, lipiden en vetzuren (Omega 3&6), micro-elementen (vitaminen (vit. B12), mineralen, sporenelementen), vezels en voedingsvezels.

Het eten van Atlantica Zeewier Spreads geeft een goed en voldaan gevoel en vermindert de behoefde aan vet en koolhydraten, als gevolg van de bijzondere voedingssamenstelling van verse zeewieren.