Atlantica Zeewier Spreads

BIO PRODUCTEN WAARIN 30-50% VERS ZEEWIER IS VERWERKT

Het rijpingsproces waarin vers zeewier met biologische ingrediënten samengaan vormt de basis voor de kwaliteit van de Atlantica Spreads.

De aroma’s en hoge voedingswaarde van vers zeewier samen met de kwaliteit van verse biologische groenten en ingrediënten, zoals extra vierge olijfolie en Franse appelazijn, komen samen in onze Atlantica Spreads. Door een proces van melkzuurfermentatie ontstaat een samensmelting van deze ingrediënten en de rijping van de producten.

De Atlantica Spreads bieden een verscheidenheid aan zee smaken, waarin wij de smaak van mossel, makreel of garnaal zouden kunnen herkennen en waarmee wij een nieuwe attractie van Plantaardig Eten kunnen beleven.

Wij maken van zeven soorten vers zeewier, zeven verschillende Atlantica Spreads en een Vinaigrette. Zo gebruiken wij  Wakamé, Nori, Dulse, Zeespaghetti, Zeesla, Kombu Royale en Bretonse Kombu.

Laat U verrassen door en ontdek de zilte smaken die de Bretonse Zeewieren U kunnen bieden.

 SPREADS als BROODBELEG, in SALADES, als PESTO 

Atlantica Zeewier Spreads kunnen worden gebruikt in veel verschillende, koude of warme gerechten.

De Zeewier Spreads zijn klaar voor gebruik op toast en op brood. Je kan er een pannenkoek mee vullen. Zijn lekker in een voorgerecht met een Avocado, een gegrilde aardappel of in een soep. Maar ook als Pesto in een pasta schotel als hoofdgerecht. Gebruik het in een aardappel salade. Lekker bij gebakken of gerookte Zalm of gebakken Tofu. Meng het door een boter, mayonaise of crème fraiche. Met Atlantica Zeewier Spreads maak je heerlijk lichte vegetarische spreads door te mengen met fijngesneden komkommer. Gebruik de dressing voor een groene of welke salade dan ook, als dip bij artisjokken of als een ketchup.

Laat U inspireren door de versheid en de smaken van Atlantica Verse Zeewier Spreads en verras uw vrienden en vriendinnen met uw favoriete recepten.

Wij zijn er fier op U onze Atlantica Spreads als resultaat van onze ambachtelijke methode te mogen presenteren.